• Joe Biden scoate toți așii din mânecă, în încercarea de a lua avans în fața lui Trump
  • A mers în Ohio, la un miting electoral
  • A făcut însă și două gafe enorme

Joe Biden scoate toți așii din mânecă, în încercarea de a lua avans în fața lui Trump.

A mers în Ohio, la un miting electoral, și a avut grijă să le amintească susținătorilor că a jucat și el un rol important în salvarea industriei auto după criza financiară din 2008. Biden era, la momentul respectiv, vicepreşedintele Statelor Unite, în timpul mandatului lui Obama.

Acum, spune că Trump a gestionat greşit criza coronavirusului şi a demolat economia.

Biden promite că el va crea locuri noi de muncă, bine plătite, odată ce va ţine sub control virusul letal.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

A făcut însă și două gafe enorme. A uitat numele lui Mitt Romney, candidatul republican din 2012, și, mai grav, nu mai știa nici pentru ce candidează el în 3 noiembrie.

Joe Biden, candidat la preşedinţia democratică SUA: „În Ohio şi în ţară, oamenii sunt îngrijoraţi de următoarea plată a ipotecii sau plata chiriei. Indiferent dacă îşi pot achiziţiona sau nu medicamente eliberate pe bază de reţetă, pot pune mâncare pe masă, literalmente, îngrijoraţi de faptul dacă şcolile copiilor lor deschid şi pot rămâne deschise. Şi dacă nu sunt deschişi, cum pot merge la muncă dacă au un loc de muncă şi totuşi au grijă de copiii lor. Ei văd oamenii de vârf ducând-o mai bine decât ei, în timp ce sunt lăsaţi să se întrebe – ”Cui îi pasă de mine?!”. Aceasta este preşedinţia lui Donald Trump…“