• Apropiații lui Joe Biden se tem de o contaminare surpriză
  • Joe Biden are 77 ani și 2 operații pe creier

În sfârșit, trăim adevărul din epoca post adevăr. Joe Biden se teme pentru ce e mai rău – sa fi luat coronavirus la disputa cu Donald Trump.

Saskia Popescu, epidemiolog american, spune în The Guardian că este foarte posibil ca Biden să fi putut fi infectat de Trump sau de cineva din stafful lui.

New York Times notează că apropiații lui Trump au știut de infectarea consultantei Hope și 2 zile au continuat activitățile.

Trump a fost văzut ultima dată joi seara, când a participat la o întâlnire unde au mai fost prezenți peste 100 de oameni și părea letargic. Consiliera Hope a călătorit într-o cabină izolată din Air Force One și a ieșit prin spatele avionului spre izolare.

Recomandări

HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
PIEPER SE RETRAGE DE LA C.E.
INTERNET STABIL, CASĂ STABILĂ
EU VARA NU DORM..
ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
PROBLEME LA PROCESUL LUI TRUMP

Toată presa americană scrie că marea teamă a lui Donald Trump – coronavirusul a fost învins, ce e mai rău a trecut – este de fapt puternic lovită de vestea că cel mai puternic om al lumii are totuși coronavirus.

Ștefan Ionescu, care a găzduit prima întâlnire electorală Trump – Biden: „Doctorul președintelui a anunțat că Trump își exercită normal atribuțiile, de la distanță. Președintele Americii poate fi răsturnat doar de un vot cerut de vicepreședinte în cabinet – are nevoie de majoritate simplă ca Trump să nu mai fie președinte.

Nu suntem în acea situație, însă nu e clar dacă Donald Trumop va putea continua să țină prin zoom întâlnirile foarte importante din weekend în statele în care se joacă de fapt o mare parte din vot – Florida și Wisconsin“.

Următoarea întâlnire Trump – Biden este pe 15 octombrie la Miami – cu fast mare, în clădirea primăriei cu întrebări din public, iar ultima pe 22 octombrie la Nashville.

Alegerile se țin din 1845 la fiecare 4 ani în prima zi de luni din Noiembrie – o amânare ar putea avea loc doar dacă Congresul – dominat de democrați – și Senatul ar vota împreună – șansele fiind infime.