Joe Biden susţine că Donald Trump reprezintă un „pericol real pentru securitatea Americii” dacă va fi ales pe 5 noiembrie

Joe Biden afirmă că predecesorul său la Casa Albă şi candidatul republican la preşedinţie Donald Trump va reprezenta un „pericol real pentru securitatea Americii” dacă va fi ales pe 5 noiembrie.

„Ascultaţi-mă! Dacă va câştiga (…) aceste alegeri, uitaţi ce se va întâmpla. Este periculos. El este un pericol real pentru securitatea Americii”, a declarat Biden într-un interviu difuzat duminică de CBS.

Biden a renunţat să candideze pentru un al doilea mandat la Casa Albă şi a predat ştafeta vicepreşedintei Kamala Harris.

„Am avut, într-adevăr, o zi proastă în timpul acestei dezbateri pentru că eram bolnav, dar nu am o problemă gravă de sănătate”, l-a asigurat el pe reporterul CBS care l-a întrebat despre subiect.

„Ne aflăm într-un punct de cotitură. Suntem cu adevărat acolo (…) şi democraţia este elementul cheie”, a adăugat Biden în acest interviu înregistrat în urmă cu câteva zile la Casa Albă.

Exit mobile version