• „Aceasta continuă să fie o pandemie a celor fără vaccin”, a spus Joe Biden.
  • Cazurile de deces și boli grave sunt în scădere – în mod brusc la cei vaccinați.
  • SUA au redus numărul de americani fără vaccin de la 90 de mil. la 35 de mil.

Joe Biden suține că în continuare, pandemia este a celor fără vaccin. Președintele Joe Biden a anunțat marți îngrijorare, dar nu alarmare, chiar dacă Statele Unite ale Americii au stabilit noi recorduri pentru cazurile de COVID-19 raportate zilnic. Președinele Biden a plasat cea mai mare comandă din lume de pastile anti-virale COVID-19, produse de Pfizer și aprobate de FDA, iar acum dublează comanda. Acesta susține că aceste pastile vor reduce dramatic numărul de spitalizări și decesele cauzate de COVID-19 și că vor fi un pion în schimbarea jocului.

„Încă puteți avea COVID, dar este foarte puțin probabil, foarte puțin probabil să vă îmbolnăviți grav. Și vedem cazuri de COVID-19 printre vaccinați la locurile de muncă din America, inclusiv aici, la Casa Albă. Dar, dacă sunteți vaccinați și stimulați, sunteți foarte protejat”, a declarat președintele Joe Biden.

Oficialii din San Francisco spun că, în timp ce orașul se află în mijlocul unui nou val de coronavirus, spitalizările rămân sub nivelurile anterioare. Primarul orașului San Francisco anunță că spitalele orașului au capacitatea de a face față creșterii așteptate a cazurilor. London Breed și oficialii din domeniul sănătății orașului spun că o provocare este să facă față lipsei de personal care contractă coronavirus și trebuie să se plaseze în carantină. De aceea, muncitorii din prima linie vor face ore suplimentare pentru a-și înlocui colegii bolnavi.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

„Ne aflăm în mod clar în mijlocul unui alt val de cazuri de COVID-19 în San Francisco. Astăzi, rata noastră medie de cazuri pe șapte zile este de 829 de cazuri pe zi, ceea ce este mai mult decât dublu. apogeul iernii trecute. Sistemul nostru spitalicesc are capacitatea de a face față la ceea ce ne așteptăm să vină în următoarele câteva săptămâni. Pentru a spune simplu, acum învățăm ce înseamnă să trăiești cu COVID”, declară London Breed, primarul din San Francisco.