• În America, te costă aproape o avere să îți cumperi medicamente pe bază de rețetă.
  • Biden cere „Administrației Federale pentru Medicamente” să furnizeze pastilele mai repede consumatorilor.
  • „Cercetările arată că prețurile ar putea fi reduse cu 25-33%”.

În America, te costă aproape o avere să îți cumperi medicamente pe bază de rețetă, Joe Biden spune că și-a spus punctul de vedere într-o ședință a consiliului școlii din Tennessee și cere o schimbare.

„Chiar acum, chiar aici, în America, plătim cele mai mari costuri ale medicamentelor eliberate pe bază de rețetă pentru orice națiune dezvoltată din lume. Permiteți-mi să mai spun asta o dată, pentru orice națiune dezvoltată din lume. Aproximativ de două până la trei ori mai mult decât plătesc alte țări”, a declarat Joe Biden.

Biden cere „Administrației Federale pentru Medicamente” să furnizeze pastilele mai repede consumatorilor. În acest fel, concurența va crește și va reduce prețurile medicamentelor pentru toată lumea, crede el.

Recomandări

P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?
CARE-I SOARTA PENTRU TESLA?
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ

„Cercetările arată că prețurile ar putea fi reduse cu 25-33% și ar economisi 54 miliarde de dolari pentru consumatori în următorii 10 ani”, a mai spus Biden.

Cu toate acestea, președintele a spus că problema prețurilor ridicate ale medicamentelor eliberate pe bază de rețetă nu va fi rezolvată decât dacă vor fi luate mai multe reforme de lungă durată.

Plafonarea costurilor pentru persoanele în vârstă și negocierea prețurilor la medicamente prin intermediul programul național de asigurări de sănătate ar fi două dintre ele.