• Johnny Depp și-a încheiat pledoaria, în procesul unde și-a acuzat fosta soție de defăimare într-un articol de opinie în 2018.
  • Managerul lui Depp a reușit să dovedească faptul că, în urma unui scandal între cei doi, aceasta ar fi aruncat cu o sticlă de băutură înspre soțul său și i-ar fi tăiat degetul.
  • Actrița a fost disgnosticată cu două tipuri de tulburare de personalitate.

Johnny Depp și-a încheiat pledoaria, în procesul unde și-a acuzat fosta soție de defăimare într-un articol de opinie în 2018.

Amber Heard a fost găsită vinovată de abuz domestic. Managerul lui Depp a reușit să dovedească faptul că, în urma unui scandal între cei doi, aceasta ar fi aruncat cu o sticlă de băutură înspre soțul său și i-ar fi tăiat degetul. Mai mult, actrița a fost disgnosticată cu două tipuri de tulburare de personalitate.

„Ați observat vreodată vreo ceartă între cei doi?

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

„Da, am făcut-o.”

„Ne puteți descrie argumentele pe care le-ați observat?”

„Pot descrie două dintre ele. Cu siguranță, au fost câteva argumente în acea lună.”

„Am fost destul de aproape să o aud pe doamna Heard spunând: De ce ți-ai luat mâna de lângă mine, Johnny? Nu mă iubești? Nu a spus-o într-un mod drăguț. Și cred că el a răspuns: „Desigur că da, nu fi prostuță. Da, bineînțeles că da și cam în acel moment a început totul.”

„Am vorbit cu David Kipper, care se afla în zona bucătăriei, aparent scotocea printr-un coș de gunoi. El a spus că domnul Depp s-a rănit la unul dintre degete și caută vârful degetului despre care spunea că i-a fost tăiat.”