• Jordan Bardella acuză extrema stângă de atitudini inacceptabile”.
  • El a spus că acestea solicită mai multă imigrație” și susțin legea separatistă islamică”.
  • Bardella, în vârstă de 28 de ani și telegenic, este potențialul viitor prim-ministru al Franței.

Jordan Bardella spune că turul al doilea de duminica viitoare va fi cel mai important din istoria Franței. El reiterează, de asemenea, punctul de vedere al Reuniunii Naționale, conform căruia partidul președintelui Emmanuel Macron a fost distrus, scrie Al Jazeera.

Jordan Bardella acuză extrema stângă de atitudini inacceptabile”. El a spus că acestea solicită mai multă imigrație” și susțin legea separatistă islamică”.

El a spus că extrema stângă creează o criză existențială” și reprezintă un pericol real pentru Franța și pentru toți francezii”.

Recomandări

ISRAEL ȘI HAMAS ACCEPTĂ ACORDUL SUA
S-AU ÎNȚELES, NU SE POATE...ACUM
GHINION: RĂMÂI FĂRĂ PERMIS TREI ZILE
HAOSUL DE PE VALEA OLTULUI E PE DN 1
UNDE MERGI ÎN WEEKEND?
101K ELEVI PROMVEAZĂ LA BAC

Bardella, în vârstă de 28 de ani și telegenic, este potențialul viitor prim-ministru al Franței. Nu are nicio experiență în guvernare – nicio experiență în funcții politice.

Bardella a fost antrenat să vorbească în public, cum să se îmbrace și toate trucurile meseriei, devenind o personalitate foarte atrăgătoare. El provine dintr-o familie de imigranți italieni, dintr-o suburbie muncitorească a Parisului. Prin urmare, face apel la acea bază a clasei muncitoare care obișnuia să susțină comuniștii, mulți dintre ei susținând acum extrema dreaptă.