• Primul subiect dezbătut de Mike Pence și Kamala Harris a fost COVID-19
  • Kamala Harris a reproșat eșecul administrației Trump în privința pandemiei
  • Mike Pence a spus că vaccinul împotriva COVID-19 va fi gata anul acesta

Mike Pence și Kamala Harris s-au întâlnit în această dimineață în singura lor confruntare din campanie. Încă de la început, s-a văzut că va fi ceva diferit față de dezbaterea Trump-Biden. În primul rând, cei doi candidați la vicepreședinție au salutat publicul, ceea ce șefii lor nu au făcut.

Primul subiect discutat a fost tema care a captivat toată planeta încă din primăvară – pandemia. Kamala Harris a vorbit despre intervențiea statului, în timp ce Mike Pence a pus accentul pe răspundere personală.

Mike Pence, vicepreședintele SUA: „Președintele Trump și cu mine avem încredere în poporul american să facă cele mai bune alegeri în interesul sănătății sale.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?

Kamala Harris, candidat pentru vicepreședinția SUA: „Indiferent ce spune vicepreședintele că a făcut această administrație, e clar că nu a funcționat. Vedem că sunt peste 210.000 de morți în țară.”

Altă încleștare a fost pe subiectul vaccinului împotriva coronavirusului. Pence a spus că acesta va apărea în curând, în timp ce Harris a afirmat că refuză să ia ceva ce vine de la Trump.

Kamala Harris, candidat pentru vicepreședinția SUA: „Dacă profesioniștii din sănătate, dacă doctorul Fauci, dacă doctorii ne spun să-l luăm, voi fi prima la coadă. Absolut. Dar dacă Donald Trump ne spune să-l luăm, nu o să-l iau.”

Mike Pence,vicepreședintele SUA: „Realitatea este că vom avea un vaccin, cred, până la finalul acestui an, și vom avea capacitatea de a salva nenumărate vieți americane. Iar faptul că subminați încontinuu încrederea în vaccine este inacceptabil.”