Kamala Harris iese la atac cu doar câteva ore înainte de dezbaterea Walz-Vance: Vârsta lui Trump și extremismul lui Vance sunt ținte în noua reclamă

Campania vicepreședintei Kamala Harris a lansat marți o nouă reclamă care îl vizează pe senatorul republican J.D. Vance, candidatul la vicepreședinție al lui Donald Trump.

Reclama, care urmează să fie difuzată în statele-cheie în ziua dezbaterii vicepreședinților, aduce în prim-plan vârsta lui Trump și îl prezintă pe Vance drept un „extremist” care „ar putea fi la o bătaie de inimă distanță” de președinție.

„La o bătaie de inimă distanță” de președinție

Spotul de 50 de secunde include imagini cu Trump aparent bâlbâindu-se într-un discurs, urmate de comentariul unui prezentator Fox News care remarcă că „fostul președinte pare să fie ieșit din formă„.

Este pentru prima dată când campania Harris folosește astfel de imagini în publicitatea sa.

Reclama evidențiază declarații controversate ale lui Vance, inclusiv afirmația sa despre necesitatea conservatorii să fie „nemiloși în exercitarea puterii„. De asemenea, face referire la „Project 2025”, o inițiativă conservatoare pentru o potențială a doua administrație Trump, deși republicanii au încercat să se distanțeze de aceasta.

Campania Harris subliniază că alegătorii resping ideile lui Vance privind interzicerea avortului la nivel național și alte poziții extreme. Purtătorul de cuvânt al campaniei a declarat că „ziua dezbaterii va reaminti alegătorilor miza acestei alegeri și va servi drept avertisment că o victorie a lui Donald Trump l-ar plasa pe Vance, cel mai popular extremist din America, la un pas de președinție„.

Vârsta a fost un aspect dominant al campaniei când președintele Joe Biden, în vârstă de 81 de ani, era încă candidat. Trump are 78 de ani.

Videoclipul de campanie al lui Harris apare cu doar câteva ore înainte ca Tim Walz, guvernator de Minnesota, să se confrunte cu Vance în cadrul dezbaterii pentru desemnarea vicepreședintelui.

Exit mobile version