Kamala Harris spune că eventuala sa preşedinţie „nu va fi o continuare a celei a lui Joe Biden”

Kamala Harris spune, în primul interviu la Fox News, că o eventuală preşedinţie a sa nu va fi o simplă continuare a mandatului lui Joe Biden.

Întrebată despre criminalitatea imigranţilor, ea dă vina pe republicani pentru eşecul proiectului de lege privind frontiera.

Kamala Harris a apărat miercuri gestionarea imigraţiei ilegale de către administraţia Biden.

Chestionată de gazda Bret Baier la Fox News, Harris a apărat, de asemenea, capacitatea mentală a preşedintelui Joe Biden.

Harris şi Baier au vorbit frecvent unul peste celălalt, iar Harris a devenit vizibil frustrată, dar a transmis mesajul său pentru alegerile din 5 noiembrie unui public conservator care s-ar putea să nu-l audă prea des, scrie Reuters.

„Îmi pare atât de rău pentru pierderea ei, dar hai să vorbim despre ceea ce se întâmplă acum”, a spus Harris. Ea a spus că Trump le-a spus republicanilor să respingă o lege bipartizană privind imigraţia la începutul acestui an, deoarece „a preferat să candideze pe o problemă în loc să rezolve o problemă”.

Trump şi republicanii au susţinut că imigranţii alimentează criminalitatea violentă din Statele Unite, deşi studiile arată că imigranţii comit infracţiuni mai puţine decât alţii.

Despre Joe Biden, Harris a spus că are „judecata” şi „experienţa” necesară pentru a fi preşedinte, punând la îndoială în acelaşi timp aptitudinea lui Trump pentru funcţie. „Joe Biden nu este pe buletinul de vot, iar Donald Trump este”, a spus Harris.

La câteva minute după încheierea interviului, David Urban, strateg politic şi fost consilier de campanie al lui Trump, a declarat că Harris a avut o prestaţie inegală şi submediocră, evitând responsabilitatea şi făcând din Trump ţapul ispăşitor. „Încă un ciclu mediatic perdant pentru campania lui Harris”, a declarat Urban.

„Simţim că am realizat cu siguranţă ceea ce ne-am propus să realizăm”, a declarat Brian Fallon, un purtător de cuvânt al lui Harris. „A reuşit să ajungă la un public care, probabil, nu a fost expus argumentelor pe care le-a prezentat pe traseu şi, de asemenea, a reuşit să îşi demonstreze duritatea în faţa unui intervievator ostil”.

Înainte de interviu, Harris a subliniat sprijinul republican pentru campania sa într-un comitat esenţial din Pennsylvania, unul dintre puţinele state care ar putea determina alegerile.

Exit mobile version