• Celebrul rapper a primit doar 60.000 de voturi
  • 5,9 milioane de dolari a costat campania electorală a lui Kanye West
  • Soţia lui, Kim Kardashian, ar fi votat cu alt candidat la alegerile din Statele Unite

Inspirat de succesul lui Donald Trump, Kanye West a crezut că poate fi următoarea celebritate care ajunge în Biroul Oval de la Casa Albă. În realitate, întreg procesul a fost unul costisitor şi dezamăgitor pentru excentricul rapper.

West a primit doar 60.000 de voturi din cele 12 state în care numele său s-a aflat pe buletinul de vot, notează Associated Press, citat de Independent.

Cele mai multe voturi le-a primit în Tennessee, însă numărul lor reprezintă doar 0,3% din voturile totale exprimate în acel stat.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

În total, campania electorală a lui Kanye West a costat 5,9 milioane de dolari. Rapper-ul a susţinut un singur miting, în Carolina de Sud, şi-a lansat un site de campanie, a lansat numeroase clipuri şi produse de promovare şi a cumpărat două pagini pentru publicitate în The New York Times.

Soţia lui, chiar mai celebră decât el, Kim Kardashian, a încurajat lumea pe Twitter să voteze, însă fanii ei au speculat că l-a votat pe Joe Biden. Un lucru este cert, Kanye l-a votat pe Kanye, fapt evidenţiat de artist pe social media.