Kelemen Hunor, despre cele două dosare ale lui Florin Cîțu: „Sunt lucruri care s-au întâmplat acum 20 de ani și nu au importanță dacă guvernarea merge bine”

Florin Cîțu și Kelemen Hunor discută în ședință de Guvern. Foto: gov.ro
  • Kelemen Hunor a oferit declarații imediat după Ședința Coaliției.
  • Kelemen Hunor: „Nu am comentat, nu voi comenta niciodată probleme colegilor din Coaliție. Sunt lucruri care s-au întâmplat acum 20 de ani și nu au nicio importanță dacă guvernarea merge bine”.

Kelemen Hunor a vorbit după Ședința de Coaliție despre rectificarea bugetară, dar și despre cele două dosare ale premierului Florin Cîțu.

„Materialele de construcții s-au scumpit. Avem peste 22 de mii de kilometri drumuri județene nemodernizate. Propunem o investiție de 50 de miliarde de lei pentru apă și canalizare, pentru că trebuie să ducem aceste comunități în secolul XXI. Fără investiții nu se poate spune că în aceste UAT-uri oamenii trăiesc în condiții decente.

Am mai discutat și despre rectificare, urmează să continuăm discuțiile, fiecare ministru cu premierul. Urmează o altă rectificare, undeva în noiembrie. Acolo nu au fost discuții în contradictoriu”, a spus Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor, despre cele două dosare ale premierului Florin Cîțu: „Sunt lucruri care s-au întâmplat acum 20 de ani și nu au nicio importanță dacă guvernarea merge bine”

„Nu am comentat, nu voi comenta niciodată probleme colegilor din Coaliție. Sunt lucruri care s-au întâmplat acum 20 de ani și nu au nicio importanță dacă guvernarea merge bine”, a declarat Kelemen Hunor.