Kelemen Hunor, despre Vlad Voiculescu: Ar trebui să comunice cu mai multă empatie, iar deciziile să fie de o rapiditate ieşită din comun

Kelemen Hunor: „M-aș vaccina cu AstraZeneca fără nicio problemă“ Mediafax Foto
  • Kelemen Hunor: Am încredere în Vlad Voiculescu, am încredere că este în stare să gestioneze această situaţie
  • Kelemen Hunor: Apar momente critice şi în momente critice ar trebui să comunice cu mai multă empatie
  • Referitor la ipoteza schimbărilor din Guvern, Kelemn Hunor a spus că „nu se pune această problemă acum”

Vicepremierul Kelemen Hunor a spus, marți, că are încredere în ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, însă a punctat că ar trebui „să comunice cu mai multă empatie”, iar deciziile ar trebui luate cu „o rapiditate ieșită din comun”.

Afirmațiile au fost făcute în contextul tragediei de la „Victor Babeș”. Kelemen Hunor a punctat că are încredere în Vlad Voiculescu, despre care a spus că este în stare să gestioneze această situaţie.  

Am încredere în Vlad Voiculescu, am încredere că este în stare să gestioneze această situaţie, apar momente critice şi în momente critice ar trebui să comunice cu mai multă empatie şi deciziile trebuie să fie de foarte multe ori de o rapiditate ieşită din comun”, a mai spus Kelemen Hunor.

Referitor la ipoteza schimbărilor din Guvern, Kelemen Hunor a spus „nu se pune această problemă acum”.

Ceea ce spuneau colegii mei ieri este responsabilitatea colegilor de la USR-PLUS domeniul sanitar, dar cu toţii avem pe lângă ei o oarecare responsabilitate, când şi dacă se face o schimbare va fi anunţată o astfel de schimbare de primul ministru, este prerogativul constituţional al primului ministru de a face astfel de schimbări şi de a anunţa”, a mai spus Vicepremierul.