• Kelemen Hunor crede că documentul este necesar în zonele publice, la fel şi vaccinarea, dar nu a agreat ideea obligativităţii vaccinării.
  • ”În acele zone unde în fiecare zi personalul se întâlneşte cu mulţi cetăţeni, copii, da, sunt de acord, dar important este să aduci argumente, că vaccinul nu te omoară, vaccinul te salvează”.

Autorităţile nu iau în calcul introducerea certificatului verde pentru a putea merge la biserică, a declarat joi vicepremierul Kelemen Hunor, care a apreciat că vaccinarea este necesară pentru personalul care vine în contact cu cetăţenii sau cu copii.

Kelemen Hunor a precizat că există încă discuţii în coaliţie în privinţa certificatului şi nu a oferit detalii suplimentare. „În ceea ce priveşte bisericile, nu există intenţia de a introduce certificatul verde, nici la farmacie, nici la alimentara”, a declarat vicepremierul la Antena 3.

Kelemen Hunor crede că documentul este necesar în zonele publice, la fel şi vaccinarea, dar nu a agreat ideea obligativităţii vaccinării. ”În acele zone unde în fiecare zi personalul se întâlneşte cu mulţi cetăţeni, copii, da, sunt de acord, dar important este să aduci argumente, că vaccinul nu te omoară, vaccinul te salvează”.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE