• Valentin Stan și Marius Tucă dezbat alegerile, crizele de tot felul, dar și componența posibilului Guvern la final de an pandemic.
  • Valentin Stan: „Este o mică răfuială de doi lei făcută de băiatul de la Cotroceni”.
  • Alexandru Rafila: „Ei știu de câteva luni că vor face coaliție și lucrurile trebuiau rezolvate în așa fel încât a doua zi să vină cu formula de Guvern și împărțire de posturi”.
  • Kelemen Hunor, UDMR: „Am zis că pentru noi există niște formule pentru majoritate. Pentru noi, ideal este PNL-UDMR-USR”.

Valentin Stan: „E frumos cum zice domnul Orban că a ținut cont de voința poporului. El a candidat cu partidul lui la alegeri. Nu am dat aici cum câștigă alegerile? Noi câștigăm, noi suntem cei mai tari”.

Valentin Stan: „Vine Marcelică și spune că el a câștigat alegerile și dacă nu mă chemați pe mine primul, nu mai vin”.

Valentin Stan: „Este o mică răfuială de doi lei făcută de băiatul de la Cotroceni. Va fi coaliția aia de care este vorba”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

În dezbaterea dintre Marius Tucă și Valentin Stan, Marius Tucă spune că aceștia nu s-au înțeles. Valentin Stan spune că: „Nu au apucat să citească ordinul de zi. Vor discuta după ce l-a chemat pe Ciolacu primul, se va discuta cu șeful, ăla bătrân de la Cotroceni, cu USR, cu PNL, cu UDMR. Și îl mai cheamă o dată să îi spună. Dar el are impresia că l-a chemat pe el primul”.

Alexandru Rafila a spus că: „Or fi discutat, dar eu aș fi fost mai pragmatic. Ei știu de câteva luni că vor face coaliție și lucrurile trebuiau rezolvate în așa fel încât a doua zi să vină cu formula de Guvern și împărțire de posturi. Cred că rezutlatul a fost neașteptat și a schimbat elemente de predictibilitate”.

Marius Tucă a spus că a citit o glumă excepțională, despre faptul că din patru în patru ani sunt alegeri, pentru că așa aflăm cu cine guvernează UDMR.

Kelemen Hunor: „E o glumă veche, de 30 de ani. Am auzit-o prima oară la începutul anilor 2000”.

Kelemen Hunor: „Consultarea a fost calmă și scurtă, până în 30 de minute cu noi. Președintele ne-a întrebat cum vedem lucrurile. Am zis că pentru noi există niște formule pentru majoritate. Pentru noi, ideal este PNL-UDMR-USR”.