• Kim Jong-un și-a cerut scuze cu lacrimi în ochi.
  • Liderul de la Phenian s-a arătat dezamăgit pentru felul în care a gestionat criza COVID în țara sa.
  • „Nu am reuşit să mă ridic mereu la înălţime”, a spus Kim Jong-un.

Moment emoționant la Phenian. Lidrului nord-coreenilor, Kim Jong-un și-a cerut scuze, cu lacrimi în ochi, pentru modul în care a gestionat criza COVID, potrivit The Guardian. Acest moment a avut în timpul fastuoasei parade militare, care a avut loc în weekend pentru a marca 75 de ani de la guvernarea Partidului Muncitoresc. Aflat la pupitru, în timpul unui discurs, Kim Jong-un și-a dat jos ochelarii pentru a-și șterge lacrimile, o indicaţie, spun analiştii, a presiunii crescânde asupra regimului său.

Oamenii noştri și-au pus toată încrederea în mine, la fel de înaltă ca cerul şi de adâncă cum este marea, dar nu am reuşit să mă ridic mereu la înălţime. Îmi pare foarte rău pentru asta”, a spus Liderul Suprem.

„Este important să ne uităm de ce a ajuns să verse lacrimi cu o astfel de ocazie. Sub mesajul său, se poate simţi că liderul de la Phenian simte o presiune mare privind conducerea sa”, a afirmat a declarat Hong Min, directorul diviziei Coreea de Nord la Institutul Coreean de Unificare Naţională.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT