• Kim Jong-un a fost decorat de Putin cu ocazia a 75 de ani de încheierea celui de-al Doilea Război Mondial
  • Medalia a fost transmisă lui Kim prin ambasadorul rus în Coreea de Nord
  • Dictatorul nord-coreean a fost premiat pentru marea sa contribuție personală la perpetuarea memoriei a cetățenilor sovietici, scrie lenta.ru

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a acordat lui Kim Jong-Un o medalie jubiliară cu ocazia a 75 de ani de încheierea celui de-al Doilea Război Mondial.

Medalia a fost transmisă lui Kim prin ambasadorul rus în Coreea de Nord. Presa rusă scrie că dictatorul nord-coreean a fost premiat pentru marea sa contribuție personală la perpetuarea memoriei a cetățenilor sovietici care au murit și au fost înmormântați pe teritoriul republicii, precum și pentru grija pentru conservarea înmormântărilor și memorialelor.

Prima vizită a lui Kim Jong-un în Rusia a avut loc la sfârșitul lunii aprilie 2019.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

В соответствии с Указом Президента Российской Федерации, Председатель Государственного совета КНДР Ким Чен Ын награжден…Publicată de Посольство России в КНДР / Russian Embassy in the DPRK pe Luni, 4 mai 2020

Kim Jong-Un a reapărut după o dispariție de 20 de zile, la o fabrică de îngrăsăminte. Unii l-au declarat mort, alții foarte bolnav. Cert este că, la prima sa apariție, jurnaliștii au observat la mâna dictatorului un semn roșu. Medicii spun ca ar fi vorba de un tratament pentru o boală cardiovasculară.

Sursa foto: Profimedia