Kim Jong-Un premiat de la distanță de Vladimir Putin cu o medalie jubiliară

, Image: 429425552, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods, Direct mail and brochures, Indoor display, Internal business usage, Commercial electronic., Model Release: no, Credit line: Russian Government / Alamy / Alamy / Profimedia

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a acordat lui Kim Jong-Un o medalie jubiliară cu ocazia a 75 de ani de încheierea celui de-al Doilea Război Mondial.

Medalia a fost transmisă lui Kim prin ambasadorul rus în Coreea de Nord. Presa rusă scrie că dictatorul nord-coreean a fost premiat pentru marea sa contribuție personală la perpetuarea memoriei a cetățenilor sovietici care au murit și au fost înmormântați pe teritoriul republicii, precum și pentru grija pentru conservarea înmormântărilor și memorialelor.

Prima vizită a lui Kim Jong-un în Rusia a avut loc la sfârșitul lunii aprilie 2019.

Kim Jong-Un a reapărut după o dispariție de 20 de zile, la o fabrică de îngrăsăminte. Unii l-au declarat mort, alții foarte bolnav. Cert este că, la prima sa apariție, jurnaliștii au observat la mâna dictatorului un semn roșu. Medicii spun ca ar fi vorba de un tratament pentru o boală cardiovasculară.

Sursa foto: Profimedia

Exit mobile version