• Valul 4 de coronavirus îi mai dă o palmă României.
  • Miercuri a avut un număr record de morți, iar președintele Iohannis s-a panicat de departe, din Slovenia, unde era în vizită de lucru.
  • A uitat că în vară declara că România a învins pandemia. E încă o declarație din colecția de gafe a lui Klaus Iohannis.

331 de oameni au pierdut lupta cu boala, potrivit bilanțului de miercuri. Bilanțul mai includea aproape 15.000 de infectați și peste 1.500 internați la Terapie Intensivă.

Klaus Iohannis s-a panicat de departe din Slovenia, unde era în vizită de lucru. A uitat că în vara declara că România a învins pandemia. E încă o declarație din colecția de gafe a lui Iohannis.

Klaus Iohannis, 6 octombrie 2021: „Sunt foarte îngrijorat, recunosc. Avem 15.000 de cazuri, din păcate avem peste 330 de morti, este o catastrofă.”

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Klaus Iohannis, 24 iunie 2021: „Campania de vaccinare a fost un succes, noi practic am oprit pandemia.”

Klaus Iohannis, 11 iunie 2020: „În fața unei boli ori ești precaut, ori ești prost

Klaus Iohannis, 5 octombrie 2021: „Trist, dar adevărat.”

Klaus Iohannis, 27 septembrie 2021: „La noi sunt foarte mulți români care s-au vaccinat. Sunt aproape 5 milioane jumătate de români vaccinați cu schema completă. E păcat că sunt așa de puțini!”

Tot miercuri, telefoanele românilor au răsunat de alarme Ro-Alert. Mesajul îi sfătuia pe români să se vaccineze. În acest timp, polițiștii avertizează că escrocii vând certificate de vaccinare false pe Telegram – prețul e 100 de euro, dar se plăteste și în Bitcoin.