Klaus Iohannis a publicat, de Ziua copilului, o poză de când avea 17 ani. Ce i-au scris oamenii

De Ziua copilului, președintele Klaus Iohannis a publicat pe Facebook o fotografie de când avea 17 ani. Fotografia alb-negru, făcută în 1976, a stârnit multe comentarii răutăcioase, dar și unele de admirație.

„Amintire din copilărie”, a fost mesajul președintelui alături de fotografia de când avea 17 ani.

Mulți dintre românii care au comentat la fotografie au ironizat privirea serioasă a președintelui de la acea vârstă, în timp ce alții l-au felicitat pentru că a publicat poza.

Iată câteva dintre comentarii:

Lidia: „La mulți ani sănătoși tuturor copiilor! Domnul Președinte anii, trec în funcția care o aveți dar întrebarea mea este viitorul copiilor din țara Românească este foarte importantă gândiți-vă la ei ca dețineți frâu acestei țări tot ce se poate face pentru această țară și copiii ei sunteți responsabil.”

Adi: „Din cauza răutății pierdem noi Românii! Dacă nu va place poza nu înseamnă că trebuie să dați cu parul! Dacă âmbea în poza sunt convins ca și asta va deranja. Poate o poză cu spatele va liniștea.”

Petrișor: „O determinare şi o seriozitate care se văd încă din copilărie. Pe fața dvs scria de atunci „Preşedinte”.”

Cornelia: „Un copil frumos și serios, ca și acum. Domnule președinte, respect și admirație!”

Marius: „Încă de atunci priveați cu atenție şi îngrijorare”

Alexandru: „Da erai mare de cand erai copil, boss.”

Paul: „Fericirea are chipul tău!”

George: „Herr Präsident, cred că sunteți unicul copil născut în costum…”

Cornelia: „Voi ăștia, care comentați tâmpenii la adresa președintelui României, v-ați uitat în oglindă să vă vedeți fețele frustrate? Sunteți urâți și răi la suflet.”