• Preşedintele Klaus Iohannis convoacă Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), în contextul conflictului din Ucraina. Iohannis participă joi seara şi la o reuniune a liderilor europeni.
  • Preşedintele României, Klaus Iohannis, a convocat şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, care va avea loc joi, 24 februarie 2022, începând cu ora 11:00, la Palatul Cotroceni.
  • Pe ordinea de zi a şedinţei este inclusă tematica privind implicaţiile asupra securităţii euroatlantice în contextul agresiunii Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei.

Preşedintele Klaus Iohannis convoacă Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), în contextul conflictului din Ucraina. Iohannis participă joi seara şi la o reuniune a liderilor europeni.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a convocat şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, care va avea loc joi, 24 februarie 2022, începând cu ora 11:00, la Palatul Cotroceni.

Pe ordinea de zi a şedinţei este inclusă tematica privind implicaţiile asupra securităţii euroatlantice în contextul agresiunii Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM
FORȚA DE REACȚIE NATO POATE INTRA ÎN ROMÂNIA

La finalul şedinţei CSAT, Preşedintele României, Klaus Iohannis, va susţine o declaraţie de presă.

Klaus Iohannis participă joi seara, de la ora 21.00, la reuniunea extraordinară a Consiliului European pe tema ultimelor evoluţii privind situaţia de securitate de la graniţele Ucrainei.