• Klaus Iohannis: „Numărul de persoane nou îmbolnăvite într-o zi este aproximativ egal cu numărul de persoane vindecate”
  • Președintele Ioahhnis: „La secțiile de ATI numărul este în ușoară scădere”
  • Klaus Iohannis: „Avem o șansă să terminăm cu această pandemie dacă ne vaccinăm”

Situația epidemiologică este bună, a declarat  declarat joi președintele Klaus Iohannis, precizând că numărul persoanelor care ajung în secțiile ATI, în urma infectării cu noul coronavirus, este în „ușoară scădere”.

Președintele a mai adăugat și faptul că procesul de vaccinare decurge bine, iar numărul dozelor „crește de la o lună la alta”.

Suntem pe un platou: numărul de persoane nou îmbolnăvite într-o zi este aproximativ egal cu numărul de persoane vindecate. La secțiile de ATI numărul este în ușoară scădere, însă suntem departe de a putea spune că s-a terminat pandemia. Respectați restricțiile. Guvernul a prelungit starea de alertă cu încă o lună de zile. Nu au fost introduse restricții noi.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Campania de vaccinare merge din ce în ce mai departe. Numărul de doze de vaccin crește de la o lună la alta. În același fel crește și numărul centrelor de vaccinare. Avem o șansă să terminăm cu această pandemie dacă ne vaccinăm.”, a declarat Klaus Iohannis.