• Participanții la întâlnirea de la Vila Lac au discutat despre Planul Național de Redresare si Reziliență
  • Liderii USR au acuzat luni Ministerul Fondurilor Europene că a publicat pe site Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) și apoi l-au șters
  • USR-PLUS acuză Guvernul că „a făcut din pix acest plan, un fel de PNDL nou”

Președintele Klaus Iohannis a avut o întâlnire, marți, cu premierul Ludovic Orban și cu câțiva lideri liberali la Vila Lac, unde ar fi discutat despre Planul Național de Redresare și Reziliență, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse liberale.

Potrivit surselor citate, participanții la întâlnirea de la Vila Lac au discutat despre Planul Național de Redresare si Reziliență.

Liderii USR au acuzat luni Ministerul Fondurilor Europene că a publicat pe site Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), dar l-a retras după câteva ore.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

USR-PLUS acuză Guvernul că „a făcut din pix acest plan, un fel de PNDL nou”, care nu include reforme reale şi nu răspunde obiectivului european de a finanţa schimbări structurale.

Reprezentanții alianței mai acuză Executivul că a persistat în ideea unei elaborări în cerc restrâns, fără o minimă transparenţă sau consultare și spun că vor renegocia PNRR în discuţiile de intrare la guvernare.