Toți așteptau reacția Rusiei după ce mai multe canale media l-au desemnat drept câștigător al alegerilor prezidențiale din SUA, pe Joe Biden. Astăzi, Kremlinul a reacționat și susține că Putin nu-l va felicita pe Joe Biden în timp ce rezultatele alegerilor prezidenţiale nu au fost încă oficial finalizate.

Cunoscut că a militat pentru impunerea de sancțiuni împotriva Rusiei pentru anexarea ilegală a Crimeii în 2014, Biden este așteptat să continue mesajele ferme anti-Putin și să încurajeze rezistența Ucrainei și a altor formule de opoziție față de Moscova.

Joe Biden a numit recent Rusia „cea mai mare amenințare” pentru America, iar în 2011 a declarat că, dacă ar fi Putin, nu ar candida din nou la președinție: ar fi rău și pentru țară, și pentru el însuși.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Comentatorii ruși anticipează că, cel puțin, administrația Biden va fi mai previzibilă decât echipa lui Trump. Acest lucru ar putea facilita un acord asupra unor chestiuni presante, cum este New Start, tratatul crucial de reducere a armelor nucleare, care urmează să expire în luna februarie a anului viitor.