• Un albanez plasat în arest la domiciliu în Italia a cerut să-i fie comutată pedeapsa dintr-un motiv cât se poate de straniu.
  • Bărbatul a cerut să fie trimis în închisoare întrucât a considerat că viaţa alături de soţia lui devenise imposibil de suportat.
  • Viaţa mea privată a devenit un calvar, nu mai pot să suport, vreau să merg la închisoare”, le-a transmis bărbatul polițiștilor.

Fiecare cuplu are zile bune și rele, iar unii ajung să ia măsuri precum separarea în cazul în care nu se mai înțeleg. Cu toate acestea, un bărbat din Italia a ales să ceară ajutor de la poliție pentru a scăpa de soția sa, informează Strait Times.

Bărbatul, un albanez de 30 de ani, s-a dus la secția locală din Guidonia Montecelio, Italia, și le-a cerut polițiștilor să-l bage după gratii, deoarece simțea că ar fi mai ușor și mai suportabil decât să locuiască cu soția sa. El era în arest la domiciliu pentru trafic de droguri.

Nu mai reuşea să facă faţă coabitării forţate alături de soţia lui”, au transmis carabinierii, potrivit sursei citate. „Exasperat de acea situaţie, bărbatul a preferat să fugă de acasă şi să se prezinte, spontan, în faţa oamenilor legii pentru a cere să îşi ispăşească pedeapsa în spatele gratiilor”, se mai arată în comunicat.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Bărbatul a fost arestat imediat pentru încălcarea regimului de arest la domiciliu, iar autorităţile judiciare italiene au ordonat transferul său într-o închisoare.

„Trăia în locuinţa lui alături de soţie. Lucrurile nu mergeau bine deloc. Ne-a spus: <viaţa mea privată a devenit un calvar, nu mai pot să suport, vreau să merg la închisoare>”, a declarat un reprezentant al carabinierilor pentru presa din Italia.