• Larisa Iordache a evoluat cu probleme de sănătate în cadrul probelor de la Campionatul European din Basel
  • După susținerea probelor sportiva a ajuns la spital
  • Larisa Iordache s-a calificat pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020

Federația Română de Gimnastică a anunțat joi dimineața că Larisa Iordache a evoluat cu probleme de sănătate, miercuri, în cadrul probelor de la individual compus de la Campionatul European din Basel, în urma cărora s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

„Calificarea olimpică de ieri a Larisei Iordache ne-a adus tuturor o mare bucurie, iar ei și antrenorilor ei o împlinire deosebită și o răsplată de neprețuit pentru tot ceea ce au construit în ultimii ani, împreună” se spune într-o postare a Federație Române de Gimnastică.

„Ceea ce nu se știe însă este că Larisa a concurat aseară nefiind în cea mai bună formă fizică. A luptat cu propriul organism și a tras până la capăt. Nu a mai permis vreunui impediment să îi mai stea în calea visului… Larisa a avut parte de o seară grea, o seară în care a ajuns la spital, cu febră, dureri și stare generală proastă. Primele investigații au dezvăluit o infecție la nivelul rinichilor, însă determinarea diagnosticului este în desfășurare” spun reprezentanții FRG.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

Larisa Iordache a suferit în 2017 o accidentare la tendonul ahilian și a fost supusă la mai multe intervenții chirurgicale și recuperări îndelungate.

Gimnasta s-a calificat miercuri seara, pentru a doua oară, la Jocurile Olimpice, după ce a terminat pe locul 4 concursul de individual compus de la Campionatul European.

Iordache a confirmat pe pagina ei de Facebook că a avut o probleme de sănătate în timpul concursului: „Am intrat în competiție cu o stare subfebrilă, dar am reușit să concurez și să-mi împlinesc visul. Acum fac investigații și am încredere că totul va fi bine.”