• Fostul guvernator din Maryland afirmă într-un editorial că nu se va înscrie în cursa din 2024.
  • El îi avertizează pe republicani că îl vor readuce pe Trump la Casa Albă.
  • Hogan este la fel de rău ca și testele defecte pentru care a plătit mulți bani!”, susține Trump.

Larry Hogan, fostul guvernator al statului Maryland, fusese înclinat pe scară largă să intre în cursa pentru nominalizarea partidului, dar în schimb s-a folosit de un articol de opinie publicat duminică în New York Times pentru a anunța că nu va candida și pentru a avertiza împotriva propriei campanii 2024 a lui Trump.

Nu aș candida niciodată la președinție pentru a vinde cărți sau pentru a mă poziționa pentru un rol în cabinet. Am spus de mult timp că îmi pasă mai mult de asigurarea unui viitor pentru partidul republican decât de asigurarea propriului meu viitor în cadrul partidului republican”, a scris Hogan.

El a continuat să avertizeze că partidul republican nu poate avea succes dacă pune personalitatea înaintea principiilor, dacă oficialilor noștri aleși le este teamă să spună public ceea ce recunosc liber în spatele ușilor închise și dacă nu putem învăța din greșelile noastre din cauza costului politic al recunoașterii faptelor ca fiind adevărate”.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Pentru prea mult timp, alegătorilor republicani li s-a refuzat o dezbatere reală despre ceea ce reprezintă partidul nostru dincolo de loialitatea față de Trump. Un cult al personalității nu este un substitut pentru un partid al principiilor”, a continuat Hogan.

El a adăugat: Sunt profund îngrijorat de următoarele alegeri. Nu ne putem permite să îl avem pe domnul Trump drept candidatul nostru și să suferim o înfrângere pentru al patrulea ciclu electoral consecutiv. Pentru a fi din nou un partid de guvernare de succes, trebuie să trecem peste domnul Trump”. Hogan a explicat că decizia sa de a nu candida la președinție se datorează mizelor care sunt prea mari pentru ca [el] să facă parte dintr-un alt carambol cu mai multe mașini” care l-ar putea ajuta pe Trump să obțină din nou nominalizarea republicană.

Hogan și-a făcut ecoul unor sentimente similare luna trecută, declarând într-un interviu pentru NBC că, dacă ar crede că candidatura sa va contribui la a-l ajuta involuntar pe Trump, atunci acesta ar fi un motiv destul de bun pentru a lua în considerare să nu candidez”. În urmă cu șapte ani, când a fost întrebat de reporteri dacă avea de gând să voteze pentru Trump la alegerile prezidențiale din 2016, Hogan a răspuns: Nu, nu am de gând să o fac”.

În 2020, președintele de atunci Trump l-a atacat pe Hogan după ce Maryland a cumpărat un lot de teste Covid-19 defectuoase de la o companie sud-coreeană. Acest RINO nu va face niciodată nota”, a scris Trump pe Twitter, folosind un acronim denigrator pentru Republican in Name Only” (Republican doar cu numele), inventat de republicanii de extremă dreapta. Hogan este la fel de rău ca și testele defecte pentru care a plătit mulți bani!”.