Lasă mașina acasă și ia bicicleta azi în Capitală. Unde ai restricții de trafic în București în acest weekend

Lasă mașina acasă și ia bicicleta azi, prin București. Hai la „Cupa Toamnei 2024”! Pentru evenimentele culturale și sportive din acest weekend e mai bine să circuli cu mijloace de transport alternative, pentru că vei avea mai multe restricții de circulație.

În acest an au avut loc mai multe weekenduri tematice la „Simfonia Apei”, precum cele dedicate aniversării a 100 de ani de la prima medalie olimpică obținută de România, weekendurile 26-27 iulie și 17-18 august fiind marcate de spectacole cu acest specific.

Cu ocazia acestui eveniment, traficul este restricționat pe Bulevardul Unirii, pe segmentul cuprins între Bulevardul Dimitrie Cantemir și Splaiul Independenței (mai precis în zona de la fântâni).

În cadrul programului „Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă urbană” din acest weekend vor fi instituite restricţii rutiere pe Calea Victoriei în intervalul 10:00-22:00. Se va permite traversarea pe Calea Victoriei, pe segmentul de drum de la intersecţia cu Bulevardul Dacia, Strada Ştirbei Vodă, Strada Ion Câmpineanu, Bulevardul Regina Elisabeta. Traficul Societăţii de Transport Bucureşti va fi deviat, fără afectarea călătorilor.

Exit mobile version