• Serghei Lavrov a provocat râsete din partea publicului la o conferință internațională din India.
  • Lavrov a participat la un eveniment din New Delhi care discută principalele provocări cu care se confruntă lumea în domeniul politic și economic.
  • Cu toate acestea, când a fost întrebat despre standardele duble” ale intervențiilor occidentale în țări suverane, publicul a aplaudat răspunsul său.

Serghei Lavrov, ministrul de externe al Rusiei, a provocat râsete din partea publicului la o conferință internațională din India când a încercat să prezinte țara sa ca fiind o victimă a războiului din Ucraina.

După cum a relatat Sky News, Lavrov a participat la un eveniment din New Delhi care discută principalele provocări cu care se confruntă lumea în domeniul politic și economic și care este unul dintre puținele evenimente din întreaga lume la care politicienii ruși continuă să participe.

Războiul, pe care încercăm să îl oprim, care a fost lansat împotriva noastră folosindu-se de poporul ucrainean, desigur, a influențat politica Rusiei, inclusiv politica energetică”, a spus Lavrov, în hohotele de râs ale publicului.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP

După o scurtă ezitare, Lavrov a continuat: Și modul cel mai direct de a descrie ce s-a schimbat: nu vom mai depinde de niciun partener din Occident. Nu i-am permite să arunce din nou în aer conductele”, a spus el.

Cu toate acestea, nu a fost numai batjocură pentru politicianul veteran, care se află în funcție din 2004. Când a fost întrebat despre standardele duble” ale intervențiilor occidentale în țări suverane, publicul a aplaudat răspunsul său.

Ați fost interesat de-a lungul anilor de ceea ce se întâmplă în Irak, de ceea ce se întâmplă în Afganistan?”, a întrebat Lavrov.