• Marine Le Pen a avertizat marți că implicarea totală a NATO în conflictul din Ucraina ar declanșa un Al Treilea Război Mondial.
  • Adresându-se parlamentului în numele partidului său Le Pen a declarat că „a condamnat întotdeauna invazia teritoriului suveran al Ucrainei” .
  • Fosta candidată la președinție și-a încheiat discursul făcând apel la o „rezolvare diplomatică a conflictului” și îndemnând la pregătirea unei mari conferințe de pace.

Politicianul francez și deputat în Adunarea Națională Marine Le Pen a avertizat marți că implicarea totală a NATO în conflictul din Ucraina ar declanșa un Al Treilea Război Mondial, potrivit Le Monde.

Adresându-se parlamentului în numele partidului său politic RN, Le Pen a declarat că a condamnat întotdeauna invazia teritoriului suveran al Ucrainei” , dar a continuat să sublinieze că livrarea sporadică de arme ofensive de către țările occidentale ar duce probabil la 100 de ani de război.

Un angajament total al NATO… ar duce la un al treilea război mondial” , a subliniat ea.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Fosta candidată la președinție și-a încheiat discursul făcând apel la o rezolvare diplomatică a conflictului” și îndemnând la pregătirea unei mari conferințe de pace.