• Noul inspector general al juteţului Galaţi, Selena Costea, aduce o nouă abordare asupra legăturii dintre dascăli şi elevi, prin invitaţia lansată dascălilor
  • Adresa legată de proiectul online despre numerologie, dedicat profesorilor, are antetul inspectoratului şcolar.
  • Numerologia este ştiinţa numerelor care utilizează matematica astrală pentru definirea destinului uman.
  • Din data şi ora naşterii tale, specialiştii spun că poţi afla foarte multe despre eul tău interior.

Astăzi va avea loc prima întâlnire din proiectul educativ „Numerologia o 9 legătură între dascăl şi elev”, lansat de cei de la Asociaţia Numerologilor din România.

Subiectul numerologiei este unul controversat din simplul fapt că scepticismul oamenilor primează. În acest proiect sunt înscrise deja 930 de persoane.

„Dascălii pot afla, cu ajutorul datei de naștere, prin anumite calcule, aptitudinile unui copil”

„Din codul datei de naştere, prin anumite calcule pe care dascălii le vor vedea la curs, putem deduce cum este copilul, el în interior, cum este el în sine.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Prin modul în care el se manifestă în relaţie cu colegii şi cu profesorii în mediul exterior, putem vedea care sunt aptitudinile lui înnăscute sau ce îi este uşor să facă”, a spus Adriana Nicolae, preşedintele Asociaţiei Numerologilor din România.

Astfel profesorul va recunoaşte imediat atuurile elevilor şi le va pune în valoare.

„S-a scris undeva că vrem să aducem reproşuri la adresa sistemului de învăţământ şi la adresa profesorilor. Îi admirăm şi le suntem recunoscători pentru faptul că ne educă copii, ne dorim să venim cu un plus de cunoaştere pentru a le face viaţa mai uşoară în clasă pentru că ştim cât de multe provocări au avut acum în pandemie”, a adăugat Adriana Nicolae.

Mihai Crudu, profesor de istorie, spune că proiectul este „fantezist”

Ca în orice dezbatere există păreri pro şi contra. Mihai Crudu, profesor de istorie, spune că proiectul dedicat numerologiei nu are nicio legătură cu educaţia în general. Îl denumeşte ca fiind un „proiect fantezist”.

Noul inspector şcolar, Selena Costea, a declarat în cadrul conferiţei de presă că nu promovează activitatea asociaţiei şi că lasă la latitudinea fiecărui profesor participarea, dacă este interesat sau nu. Aceasta spune că era normal să informeze şi să trimită adresa mai departe fiind o solicitare pe cale oficială.

Proiectul „Numerologia o 9 legătură dascăl – elev”

Selena Costea, noul inspector general din Galați, a trimis către profesori un document prin care invită cadrele didactie să participe la o videoconferință pe Zoom despre lansarea proiectului „Numerologia o 9 legătură dascăl – elev”.

„Asociația Numerologilor din România, prin adresa înregistrată la Inspectoratul Școlar Județean Galați cu nr. 81/05.01.2021, anunță lansarea proiectului Numerologia o 9 legătură dascăl – elev, adresat exclusiv cadrelor didactice din învățământul formal și alternativ – educatori, învățători, profesori.

Vă rugăm să diseminați informațiile și să aveți în vedere faptul că prima întâlnire va avea loc online, pe platforma zoom, vineri, 8 ianuarie 2021”, spune documentul semnat de Selena Costea.

Oamenii au recționat pe Facebook la postare spunând că „Urmează cursurile obligatorii de dat în cărți și ghicit în cafea” sau „Eu încă sper că nu este adevărat”.