• Legendarul moderator este una dintre cele mai cunoscute figuri ale televiziunii americane.
  • Veteranul emisiunilor de talk show, Larry King, a fost internat în spital cu Covid-19.
  • El a găzduit „Larry King Live”, la CNN, timp de 25 de ani.

Citând o „sursă apropiată familiei”, CNN a raportat că King, una dintre cele mai mari vedete ale rețelei, a fost internat de mai bine de o săptămână la Centrul Medical Cedars Sinai din Los Angeles, a informat sâmbătă presa americană.

King, în vârstă de 87 de ani, are diabet de tip 2 și o istorie îndelungată de probleme medicale, inclusiv mai multe atacuri de cord, cancer pulmonar și angină pectorală, o afecțiune cauzată de fluxul sanguin redus către inimă.

Legendarul moderator este una dintre cele mai recunoscute figuri de la televiziunea americană, recunoscut pentru semnătura sa: mânecile cămășii suflecate, cravatele multicolore, bretelele și ochelarii mari.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Lista sa de intervievați a variat, de la fiecare președinte american din 1974 încoace, până la liderii mondiali Yasser Arafat și Vladimir Putin, și celebritățile Frank Sinatra, Marlon Brando și Barbra Streisand.

King a găzduit „Larry King Live” la CNN timp de 25 de ani, retrăgându-se în 2010. A continuat să facă interviuri pe propriul său site web și apoi, în 2012, a început să găzduiască „Larry King Now” la Ora TV, o rețea digitală la cerere, unde era și co-fondator.

În 2013, a început, de asemenea, să găzduiască o emisiune numită „Politicking with Larry King” la Ora TV.