Liderii Azerbaidjanului și Armeniei s-au întâlnit cu Putin. Cei doi nu și-au dat mâna, dar s-au îmbrățișat cu președintele Rusiei

  • Nikol Pashinyan și Ilham Aliyev au fost în vizită la Vladimir Putin
  • Nikol Pashinyan și Ilham Aliyev nu au făcut nicio declarație, fiind mai mult piese de decor pentru Vladimir Putin
  • Putin se confruntă în țară cu o criză de imagine

În timp ce conflictul din Karabahul de Munte încă fumegă, președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, și prim-ministrul ArmenieI, Nikol Pashinyan, au ajuns la Vladimir Putin.

Și, chiar dacă au stat alături la o masă ovală, Nikol Pashinyan și Ilham Aliyev nu și-au dat mâna. În schimb, cei doi lideri din Caucaz s-au îmbrățișat cu Putin.

Este prima lor întâlnire după ce au decis să oprească focul din Nagorno-Karabah, iar soldații ruși au ajuns în regiune. Președintele rus încearcă să-și arate influența în republicile din Caucaz.

Nikol Pashinyan și Ilham Aliyev nu au făcut nicio declarație, fiind mai mult piese de decor pentru Vladimir Putin.

„Situația în regiune este liniștită. Se fac eforturi pentru întoarcerea în condiții de siguranță a persoanelor strămutate și a refugiaților în regiune”, a afirmat Putin.

Putin se confruntă în țară cu o criză de imagine. Descreșterea popularității vine după ce a fost descoperită rețeaua de spioni care a încerat să-l otrăvească cu Novichiok pe opozatul rus Alexei Navalînîi.