• Liderii grupului G7 au decis să doneze un miliard de doze de vaccin
  • Oaspeţii au gustat și bere de producție locală
  • Dimineaţă, gazda evenimentului, Boris Johnson, a făcut înviorarea
  • Regina i-a primit la castel pe soţii Biden

Liderii G7 au copt viitorul lumii în Anglia. Pe chill, cum ar spune premierul Cîţu. Au fost invitați de Boris Johnson la un grătar pe plaja stațiunii din Cornwall. În meniu – macrou, crab și homar. Oaspeţii au gustat și bere de producție locală și au urmărit un spectacol aerian.

Dimineaţă, gazda evenimentului, Boris Johnson, a făcut înviorarea, în ultima zi a summitului G7. Jogging şi o baie în mare. Summitul s-a încheiat cu ceaiul de la ora 5.

Regina i-a primit la castel pe soţii Biden. Şi Putin bea ceai. La el acasă. Îşi face socotelile pentru întâlnirea de miercuri cu preşedintele american. Sunteţi criminal? – a fost întrebat liderul de la Kremlin în primul interviu din ultimii trei ani acordat presei americane.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„De-a lungul mandatului meu, m-am obișnuit cu tot felul de atacuri venite din toate părțile, sub tot felul de pretexte și motive și de un calibru și o înverșunare diferite, nimic nu mă mai surprinde. Cred că aceasta este o expresie a culturii americane unde este considerată normală. Apropo, aici nu este considerată ceva normal”, a declarat Vladimir Putin.