• Liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) George Simion a anunțat pe Facebook că partidul său va sprijini moțiunea de cenzură împotriva guvernului depusă de PSD
  • Acesta îi solicită liderului PSD Marcel Ciolacu să susțină inclusiv suspendarea lui Klaus Iohannis din funcția de președinte

Liderul partidului AUR a transmis un mesaj pe Facebook referitor la moțiunea de cenzură depusă de Marcel Ciolacu.

„Mai ales după ultimele evenimente guvernul Cîţu trebuie să plece cât mai repede! Vom căuta susţinerea şi a altor parlamentari pentru că doar voturile noastre şi ale PSD nu sunt suficiente pentru o moţiune de cenzură (jumătate plus unu din voturi). Nici jocurile de imagine de-a moţiunea făcute de PSD nu ajută. Miercuri în Parlament guvernarea putea fi oprită din implementarea PNRR printr-o treime din parlamentari, dar PSD a votat pentru. De asemenea revenim cu solicitarea către PSD să susţină suspendarea din funcţie a lui Klaus Iohannis printr-un referendum naţional”, a anunțat George Simion.

Social-democrații depun pe 14 iunie moțiunea de cenzură „având ca obiect principal eșecul guvernului în privința PNRR”, a anunțat, miercuri, președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

„Astăzi nu a fost prezentat în plen PNRR. Tot ce știm este că nu vizează dezvoltarea României, ci un plan de austeritate pentru toți românii. Răspunsul PSD nu poate fi decât unui singur – pe 14 iunie depunem moțiune de cenzură având ca obiect principal eșecul guvernului în privința PNRR”, a precizat Marcel Ciolacu.