• Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, a spus că venitul mediul al angajaților de la Metrorex este de 10.000 de lei pe lună.
  • Ion Rădoi, liderul de sindicat din Metrorex, a reacționat la afirmația lui Drulă, spunând că „domnul ministru nu este bine informat”.
  • Ion Rădoi: „Nu cred că depășesc 7.000 în niciun caz”.

Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, a spus că venitul mediul al angajaților de la Metrorex este de 10.000 de lei pe lună, într-o intervenție la Digi24.

Cătălin Drulă a mai spus că salariile angajaților au crescut cu 18%, deși numărul de călători cu metroul a scăzut în contextul pandemiei de coronavirus.

În plus, acesta a mai anunțat că numărul de angajați de la Metrorex a crescut cu 1300.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Liderul de sindicat din Metrorex: „Domnul ministru nu este bine informat. Să nu mai iasă cu asemenea bombe”

Reacția liderului de sindicat Metrorex nu a întârziat să apară, afirmând că ministrul Transporturilor nu este bine informat.

„Este vorba despre un venit care poate să apară în condițiile în care anumiți salariați lucrează zi, noapte, sărbători, sâmbăta, duminica. Domnul ministru se pare că nu este bine informat. Nu trebuie să uităm că unii obțin anumite venituri, nu e vorba doar de salariul tarifar”, a explicat Ion Rădoi, liderul de sindicat din Metrorex, la Digi24.

„Nu cred că depășesc 7.000 în niciun caz. Dar probabil că domnul ministru a luat salariul unui director. Îl rog să se informeze, să nu mai iasă cu asemenea bombe”, a adăugat Ion Rădoi.