• Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a participat la reuniunea miniștrilor Apărării NATO, care a avut loc la Bruxelles, pe 16 și 17 februarie.
  • Vasile Dîncu este profesor universitar și conducător de doctorat, însă, cu toate acestea, ministrul întâmpină probleme atunci când folosește limba engleză.
  • Nicolae Ciucă și Costel Alexe au arătat, în alte contexte, că vorbesc la fel de prost limba engleză.

Și ne mai mirăm de ce România nu este chemată la discuțiile legate de problema cu Ucraina. Nici prim-ministrul Ciucă, nici ministrul Apărării, Vasile Dîncu, nu sunt prieteni cu limba engleză.

Coordonatorul de doctorat Vasile Dîncu, are în CV trecute, la limbi străine, limba franceza și limba engleză. Dar asta nu s-a simțit la întâlnirea miniștrilor Apărării din NATO. Dîncu ne-a amintit și de ceilalți oameni de stat certați cu limbile străine – Ciucă, dar și campionul Costel Alexe. Minutul de răbdare, acum!

„Vom fi mai eficienți în termeni de achiziții, costuri și stocuri cu scopul de a atinge un nivel mai înalt de operabilitate. Suntem nerăbdători să lucrăm alături de alți membri ai inițiativei pentru un rezultat în beneficiul tuturor. Vă mulțumesc!
”, a declarat ministrul Apărării, Vasile Dîncu, în cadrul reuniunii NATO a miniștrilor Apărării.

Nici premierul Nicolae Ciucă sau președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, nu vorbesc prea bine limba engleză.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI