LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 362. Iranul a lansat peste 100 de rachete asupra Israelului. IDF amenință răspuns care va fi „văzut de întregul Orient Mijlociu”

UPDATE ORA 3:50 – Un al treilea raid a vizat cartiere rezidențiale din suburbia de sud a Beirutului

Armata israeliană a emis un alt avertisment locuitorilor din suburbiile sudice ale Beirutului – al treilea astfel de avertisment în ultima oră.

Un purtător de cuvânt al IDF a spus că locuitorii unei anumite clădiri din cartierul Hadath Beirut ar trebui să evacueze.

Vă aflați în apropierea facilităților și intereselor Hezbollah, împotriva cărora IDF va opera în viitorul apropiat. Pentru siguranța dumneavoastră și a membrilor familiei dumneavoastră, trebuie să evacuați imediat această clădire și clădirile din jur și să stați departe de acestea pe o distanță de nu mai puțin de 500 de metri.”

ȘTIREA INIȚIALĂ

IDF anunță că va răspunde atacului iranian în această seară. Rezultatul va fi „văzut de întregul Orient Mijlociu”

Israelul a trimis mesaje Iranului prin țările arabe că orice atac direct asupra teritoriului israelian va fi întâmpinat cu un atac asupra site-urilor sale nucleare și a infrastructurii petroliere, dar Iranul a decis să atace oricum” – Wall Street Journal

Ministrul de externe Israel Katz: „Regimul ayatollahului a trecut linia roșie – statul Israel nu va rămâne tăcut în fața atacului criminal al Iranului asupra cetățenilor israelieni”.

Exit mobile version