LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 367. IDF: Ne pregătim pentru posibilitatea unor atacuri din Hamas, la un an de la începutul conflictului/ Presa din Liban: Atacuri aeriene israeliene vizează sudul Beirutului

Mass-media de stat din Liban raportează că cel puțin două lovituri aeriene israeliene au lovit suburbiile din Sud ale Beirutului. Armata israeliană a emis un nou ordin de evacuare pentru locuitorii din suburbiile din Sud ale Beirutului.

Potrivit Ministerului libanez al Sănătății, patru persoane au fost ucise și zece rănite într-un raid aerian israelian asupra orașului Kayfoun din districtul Muntele Liban, scrie Al Jazeera.

Mii de protestatari au ieşit pe străzi în marile oraşe din întreaga lume sâmbătă şi duminică, cerând oprirea focului în Gaza şi în Orientul Mijlociu.

Organismul aviatic iranian anulează zborurilor pe aeroporturile din țară din cauza unor „restricții operaționale”, scrie Reuters.

Aniversarea de un an de la atacul Hamas asupra Israelului și turbulențele continue din Orientul Mijlociu ar putea servi drept motivații pentru actele de violență ale extremiștilor, au declarat vineri FBI și Departamentul de Securitate Internă al SUA.

Potrivit Biroului media al guvernului din Gaza, din 7 octombrie: forțele israeliene au ucis cel puțin 41 870 de persoane, inclusiv cel puțin 17 000 de copii și 11 487 de femei

Armata israeliană a declarat că se pregătește pentru posibilitatea unor atacuri din partea Hamas pentru a marca aniversarea atacurilor din 7 octombrie 2023.

Exit mobile version