• Nicușor Dan spune că a rezolvat problemele financiare de la CSM București
  • Noul primar al Capitalei vrea mai mulți sponsori privați la CSM
  • CSM București a avut buget 50 de milioane lei în 2020

Nicușor Dan scoate numele Primăriei și de pe tricourile de la CSM București. Noul primar a mers la echipă și a anunțat-o pe Cristina Neagu să stea liniștită. Își va încasa salariul de 18.000 de euro pe lună și anul acesta.

Locuitorii din București nu au căldură și apă caldă, au în schimb clubul CSM finanțat cu 50 de milioane de lei pe an. Nicușor Dan spune că nu renunță la club, i-a asigurat bugetul pentru anul acesta, dar a și cerut mai mulți sponsori privați la echipa de handbal.

„Echipa de handbal feminin este un element important de promovare a orașului. Avem de îmbunătățit marketingul pentru a aduce mai mulți bani privați la echipă. În sensul acesta am decis să înlăturăm inscripția „Primăria Capitalei” de pe echipamentele de joc”, a scris Nicușor pe Facebook.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Primăria face marketing fără logo pe tricou, un marketing de 10 milioane de euro anual. O treime din suma asta ajunge la secția de handbal.

Într-un sondaj pe Mediafax, aproape jumătate din cei care au votat spun că FCSB este clubul care reprezintă cel mai bine Capitala, nu CSM. Clubul primăriei e depășit și de Steaua, Dinamo sau Rapid.