• Un cutremur de 6.3 pe scara Richter a fost înregistrat în Croația.
  • Epicentrul cutremurului se află în zona Petrinja, la 47 de km de Zagreb.
  • O fetiță de 12 ani a murit la Petrinja.
  • Seismul a fost resimțit în toate țările din jurul Croației.
  • Sute de soldați caută victime printre dărâmături.

Cutremurul din Croația a semănat groază. Locuitorii din Zagreb au ieșit în stradă, speriați de cele întâmplate. Milo locuiește în capitala Croației și spune că nu era în casă şi nu a simţit cutremurul. Dar fiica sa, Luna, nu și-a revenit încă din șoc.

„Eu am fost afară, de fapt nu am simţit. Nu ştiu multe. Fiica mea este cu mine. Ea a fost în casă”, a declarat Milo de Griscogno, director de producție.

„Am avut un atac de cord. A fost un sunet puternic, pe care l-am auzit şi înainte, Dar acum a lovit o data şi a fost oribil”, a spus Luna, fiica lui Milo.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA

Oamenii aşteaptă afară, în stradă

Milo povestește că oamenii vor să plece cât mai repede din oraș. Oriunde, numai să fie în siguranță. Numai că oraşul este în lockdown.

„Oamenii aşteaptă afară, în stradă. Problema este că acum în Croaţia este lockdown şi oamenii nu au voie să părăsească această regiune. Unii oameni părăsesc oraşul spre casele de vacanţă, ceea ce poate cauza o contradicţie, pentru că practice nu ai voie fără permisiune”, a adăugat Milo de Griscogno.

Milo este interesat să vadă cum va reacţiona poliţia în această situaţie. Până acum, se făceau verificări în punctele speciale de trecere şi croaţii aveau nevoie de un permis special pentru a călători în alte oraşe.