• Comediantul Louie Anderson (68 de ani), creatorul desenului animat „Viaţa cu Louie”, bazat pe copilăria acestuia, a murit pe 21 ianuarie 2022.
  • Actorul doar ce fusese internat în spital în urma diagnosticării sale cu limfom non-Hodgkin, un tip de cancer al sistemului limfatic.
  • Louie Anderson a devenit cunoscut mai ales după ce a creat serialul de desene animate „Viața cu Louie”, realizat în perioada 1995-1998.

Comediantul și actorul Louie Anderson (68 de ani), creatorul desenului animat „Viaţa cu Louie”, bazat pe copilăria acestuia, a murit pe 21 ianuarie 2022.

Actorul doar ce fusese internat în spital în urma diagnosticării sale cu limfom non-Hodgkin, un tip de cancer al sistemului limfatic.

Anderson s-a stins din viaţă la un spital din Las Vegas, în urma unor complicaţii cauzate de cancer, potrivit publicistului său, Glenn Schwartz, transmite Fox News. Zilele trecute, Schwartz anunţa că Louie Anderson primeşte tratament pentru limfom difuz cu celule B mari (DLBCL).

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Actorul a devenit cunoscut mai ales după ce a creat serialul de desene animate „Viața cu Louie”, realizat în perioada 1995-1998. Acțiunea se baza  pe copilăria lui în St. Paul, Minnesota, într-o familie cu 11 copii. Totodată, el a fost și vocea personajului său din desene și a fost  recompensat cu două premii Emmy, a scris Variety.

Născut în oraşul Saint Paul din statul american Minnesota, comediantul a fost consilier pentru copii cu tulburări de personalitate înainte de a-şi face debutul în industria de comedie, după ce a câştigat primul loc la ediţia din 1981 a Midwest Comedy Competition, precizează Deadline.com.