Loz câștigător, în valoare de 500.000 de euro, găsit la hoțul care fugea într-o vacanță de lux

Bărbat care are mâinile încătușate la spate și ține pumnii strânși. Sursa Foto: HEPTA

Un italian acuzat că a furat un loz câştigător, în valoare de 500.000 de euro, de la o femeie care cumpărase biletul în magazinul soţiei sale, a fost arestat. Bărbatul fugea într-o vacanţă de lux.

Povestea a început sâmbătă, când o femeie de 70 de ani s-a prezentat într-o tutungerie din Napoli cu lozul câştigător. Femeia a arătat lozul unui angajat, iar acesta l-a validat. Lozul i-a fost apoi prezentat şi lui Gaetano Scutellaro, identificat iniţial ca fiind unul dintre proprietarii tutungeriei.

Bărbatul a sărit cu lozul pe un scuter şi a fugit, scrie presa italiană.

Bătrâna a depus plângere, dar bărbatul era de negăsit.

Scutellaro a fost prins pe aeroportul Fiumicino din Roma, pe picior de plecare spre Fuerteventura, în Insulele Canare. Nu avea lozul câştigător la el şi a spus că l-a depus într-o bancă unde s-a oprit înainte de a ajunge la aeroport.

Între timp, agenţia loto a blocat lozul.

Ulterior, Scutellaro a spus că el este proprietarul biletului câştigător, că i-a cerut unei cunoştinţe să îl cumpere, iar femeii în vârstă să încaseze banii, el nefiind în relaţii bune cu fosta sa soţie. El a spus că a crezut iniţial că a câştigat 500 de euro, dar, odată descoperită suma, a recuperat lozul şi a plecat pentru că i-a fost frică să rămână la Napoli.

Povestea acestuia nu i-a convins pe procurori, care au decis să-l aresteze pentru o formă agravată a infracţiunii de furt şi tentativă de extorcare.