• Şeful Serviciului Rutier Giurgiu a fost înlăturat din funcţie prin ordinul ministrului de Interne, Lucian Bode.
  • „Există o vorbă, când o zbura porcul, se pare că i-a inspirat pe cei de la Poliţia Rutieră Giurgiu. Până când o zbura porcul, am decis eu să-i zbor pe câţiva din funcţii”, a declarat Lucian Bode.
  • Măsura intră în vigoare chiar de vineri, 26 noiembrie. De asemenea, ministrul a solicitat declanşarea cercetării prealabile faţă de un ofiţer şi cinci agenţi de Poliţie implicaţi în acest subiect.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunţat primele măsuri în cazul poliţistului din Giurgiu care a solicitat în scris atribuirea unui porc drept recompensă de Crăciun: Până când o zbura porcul, am decis eu să-i zbor pe câţiva din funcţii.

Şeful Serviciului Rutier Giurgiu a fost înlăturat din funcţie prin ordinul ministrului de Interne, Lucian Bode.

„Există o vorbă, când o zbura porcul, se pare că i-a inspirat pe cei de la Poliţia Rutieră Giurgiu. Până când o zbura porcul, am decis eu să-i zbor pe câţiva din funcţii”, a declarat Lucian Bode.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Măsura intră în vigoare chiar de vineri, 26 noiembrie. De asemenea, ministrul a solicitat declanşarea cercetării prealabile faţă de un ofiţer şi cinci agenţi de Poliţie implicaţi în acest subiect.

Un poliţist de la Serviciul Rutier Giurgiu i-a cerut în scris comandantului său să i se aloce un porc de 160 de kilograme drept recompensă pentru Crăciun. Poliţistul a căzut în capcana unor colegi care au glumit spunându-i acestuia că există prevedere legală pentru acordarea unui porc.