Lucian Romașcanu: „La Auchan oare putem face trimiteri poștale?  Așa, de reciprocitate…”

Ministrul Culturii, Lucian Romascanu, participa la ceremonia decernarii Premiilor Gopo, la Teatrul Lucian Romașcanu, Ministrul Culturii
  • Lucian Romașcanu, ministrul Culturii și senator PSD, ironizează situația în care a ajuns Poșta Română.
  • Ministrul punctează că în această instituție oamenii nu mai pot trimite scrisori sau abia se mai găsesc plicuri.
  • Poșta Română și Auchan Retail România au încheiat un parteneriat pentru vânzarea de produse alimentare.

Lucian Romașcanu, ministru al Culturii și senator PSD, ironizează situația în care a ajuns Poșta Română. Ministrul punctează că în această instituție oamenii nu mai pot trimite scrisori sau abia se mai găsesc plicuri. Comentariile ministrului au fost motivate de comunicatul de presă prin intermediul căruia s-a anunțat, oficial, încheierea unui parteneriat dintre Poșta Română și Auchan Retail România, pentru vânzarea de produse alimentare, comercializând astfel cu totul alte servicii decât cele care ar fi normale pentru activitatea sa.

Poșta Română este un soi de Magazinul Victoria de pe vremuri, cine mai ține mine, 50 de magazine într-unul singur. Unde se presupune că trimiți plicuri, primești colete, cumperi timbre, dar stai cu orele la coadă pentru că lumea achită: facturi diverși operatori telecom, facturi diverse gaze și electricitate, și, mai nou cumpărăm pufuleți și eugenii!!!

Cine conduce o asemenea instituție ar trebui să aibă un minim habar despre management. Omul din fruntea trebii N-ARE! Poate dăm cu matura puțin și acolo să redam Poștei Române demnitatea și un viitor pentru serviciile sale și nu o transformăm în partener de mâna a treia pentru diverși care, sigur, profită de oportunitate.

PS1 La poștă nu se găsesc plicuri

PS2 La Auchan oare putem face trimiteri poștale?  Așa, de reciprocitate…”, a scris ministrul Lucian Romașcanu.

Poșta Română a anuțat, vineri, că în oficiile poștale vor fi vândute și produse alimentare și nealimentare. Proiectul debutează cu o etapă pilot în patru oficii poștale din Pitești. Decizia este una cât se poate de scandaloasă pentru o companie a statului român, care, în afară de faptul că vor promova cele mai nocive alimente pentru sănătate, are, în prezent, multe alte breșe și disfuncționalități în cadrul oficiilor poștale.

Auchan Retail România și Poșta Română au încheiat un parteneriat pentru vânzarea de produse alimentare și nealimentare în incinta oficiilor poștale din țară. Proiectul debutează cu o etapă pilot în 4 oficii poștale din Pitești. Inaugurarea a avut loc astăzi (vineri – n.r.), în prezența directorilor generali ai celor două companii”, potrivit unui comunicat de presă.