Secretarul general adjunct al PNL Bucureşti, Adrian Moraru, acuză că agenţi privaţi de pază l-au îmbrâncit pe preşedintele partidului, Ludovic Orban: „A fost o premieră – preşedintele este îmbrâncit de nişte gorile cu ceafa lată plătite să şi care i-au zis să facă paşi”.

„Mi-am propus să nu comentez alegerile interne. Dar aseară a fost o premieră. Preşedintele partidului este îmbrâncit de pe scena amplasată în curtea sediului central de nişte gorile cu ceafa lată plătite să şi care i-au zis să facă paşi”, scrie Adrian Moraru pe Facebook, după alegerile de marţi seara, de la PNL Sector 4.

El reaminteşte şi de episodul în care fostului lider al partidului Theodor Stolojan i s-a spus că nu este membru PNL.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

„Putem să adăugăm şi scena epocală, tot cu gorile, când fostului preşedinte/premier/europarlamentar Stolojan, şeful acestor alegeri interne, venit să îşi plătească cotizaţia i s-a spus pe acelaşi ton că nu ştiu cine e el şi că să se care dracu de acolo că nu e în evidenţele filialei. Festivalul democraţiei (abia incepe)”, conchide Moraru.

Preşedintele partidului, Ludovic Orban, ar fi fost îmbrâncit de bodyguarzii aduşi la conferinţa de alegeri de la PNL Sector 4.