Ludovic Orban are planuri mărețe: „Trebuie să iau în serios şi candidatura la preşedinţia României”

  • Ludovic Orban nu exclude să candideze la alegerile prezidenţiale din 2024
  • El afirmă că este un om care are în vedere toate alternativele: „În politică e bine să ai o gândire strategică”
  • Ludovic Orban: „Am în vedere toate alternativele posibile”

Ludovic Orban nu exclude să candideze la alegerile prezidenţiale din 2024: „Odată cu candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal trebuie să iau foarte în serios şi candidatura la preşedinţia României”.

„E prematur, cum a spus colegul meu Florin Cîtu, să vă dau un răspuns. Sunt conştient de faptul că odată înscris în lupta pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, odată cu acest mandat, trebuie să iau în calcul şi candidatura la preşedinţia României, pentru că preşedintele Partidului Naţional Liberal va trebui să între în lupta pentru alegerile prezidenţiale din 2024”, a spus, la Kanal D, Ludovic Orban.

El afirmă că este un om care are în vedere toate alternativele: „În politică e bine să ai o gândire strategică”.

„Am în vedere toate alternativele posibile. Voi face analize serioase, voi studia foarte bine situaţia şi voi acţiona prin decizii potrivite, pentru obiectivul de a câştigă alegerile prezidenţiale cu cel mai bun candidat. Răspunsul este că ştiu că odată cu candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal trebuie să iau foarte în serios şi candidatura la preşedinţia României.”, explică Orban.

Rareș Bogdan: „E bine să visezi, dar este prea devreme săvorbim despre președinție”

„Nu vreau să polemizez cu Ludovic, sunt convins că vom vorbi la un ceai și ne vom înțelege. Sunt multe lucruri de făcut la guvernare. Sper că mușcăturile mele nu au fost atât de agresive, atât de adânci încât să nu poată să fie vindecate”, a spus, miercuri seara, la ȘTIU, Rareș Bogdan.

E problema domniei sale dacă va candida, acum avem de guvernat o țară, trebuie să o reformăm, să o modernizăm. E bine că fiecare să aibă proiecții grandioase, nu e nimic rău să visezi, să ai proiecții frumoase despre viață ta. Eu spun că este foarte devreme să discutăm de președenție, dacă nu vom face guvernare serioasă, candidam unul în baie și unul în cămară. Dacă vom face ce nu au avut curaj restul în 30 de ani, atunci putem să ne gândim și la președenție”, a punctat Rareș Bogdan, la Aleph News.