• Surse Aleph News: Ludovic Orban s-a cazat la hotelul de lux Bristol.
  • Premierul Orban e deja la Bucureşti, dar călătoria lui la Paris a fost memorabilă.
  • În Hexagon, premierul României a comis și o gafă de proporții.

Premierul Orban e deja la Bucureşti, dar călătoria lui la Paris a fost memorabilă. Orban apare într-o poză adăpostit sub o umbrelă a hotelului Bristol, cel mai scump din Paris. Potrivit surselor Aleph News, Orban a dormit la Bristol, unde cea mai modestă cameră costa 1.000 de euro pe noapte. Înainte de a fi premier, Orban le-a explicat românilor că el trăiește bine împreună cu soția lui cu 3.000 de lei pe lună salariu.

Bristol este sinonim cu Parisul. Este înconjurat de o grădină mare, camerele oferă priveliști minunate asupra orașului, iar restaurantul are trei stele Michelin. Am făcut o solicitare la Guvern să aflăm cine a plătit cazarea. Nu am primit deocamdată niciun răspuns.

Văzându-l pe Orban protejat de ploaie, ni-l amintim pe Putin şi imaginea virală de la Cupa Mondială. Ploaie torențială la Moscova. Putin stă sub umbrelă, iar ceilalţi lăsaţi să se ude până la piele. Inclusiv preşedinta Croaţiei.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Sunt ‘fericită’ să am această discuţie cu dumneavoastră”

Premierul României a ținut un discurs la sediul Organizației de cooperare și dezvoltare europeană. A vorbit în franceză și le-a spus francezilor, citind de pe foaie, sunt „fericită”.

„Mulţumesc, domnule secretar general, Excelenţă, doamnelor şi domnilor ambasadori, membri ai Consiliului OCDE, sunt ‘fericită’ să am această discuţie cu dumneavoastră, doamnelor şi domnilor ambasadori”, a spus prim-minsitrul României, în Franța.

Auzindu-l pe Orban, putem aminti de Olguţa Vasilescu și speechul ei în franceză. Pentru ea, munca şi tramvaiul sunt unul și acelasi lucru.