• Ludovic Orban a participat duminică la o conferință de presă la Arad
  • Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: Nu sunt genul de om care să-mi fac poze ca să-mi arăt sprijinul

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat duminică la Arad că nu este genul care să își facă poze ca să își arate sprijinul și că este susținut de mulți colegi de partid la alegerile de la congresul PNL din septembrie. „Ne consultăm, luăm decizii împreună”, a spus el despre relația cu Cîțu.

„La congres vor participa 5.000 de delegați și felul meu de a face campanie este evident de a avea o relație cât mai bună cu liderii filialelor, cu reprezentanții PNL în administrația locală și centrală, dar felul meu de a face campanie este să fac campanie la fiecare membru al PNL. (…) Eu nu sunt genul de om care să-mi fac poze ca să-mi arăt sprijinul. Pe mine mă spriijină foarte mulți colegi din partid, sunt un om care practic aproape viața mea s-a identificat cu viața PNL după 1990”, a declarat, într-o conferință de presă la Arad, Ludovic Orban.

Acesta a vorbit și despre relația cu premierul, după ce acesta a devenit contracandidatul său la funcția de președinte al partidului.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

„Florin Cîțu este premierul PNL, colaborăm, eu în calitate de președinte, Florin Cîțu în calitate de premier al PNL, ne consultăm, luăm decizii împreună, reprezentăm PNL la reuniunile coaliției și evident că avem poziții comune. Între noi, chiar dacă suntem acum într-o competiție, este spirit de echipă, pentru că obiectivul este ca această campanie să nu afecteze actul de guvernare”, a mai spus liderul liberal.

El a precizat că în această campanie nu e suficient să apară într-o poză un președinte de organizație: „O organizație are mii de mebri, are zeci de primari, sute de consilieri locali, opțiunile oamenilor sunt opțiunile fiecărui membru în parte”.