• Orban, iritat de întrebările privind o eventuală candidatură a lui Cîțu la șefia PNL
  • Ludovic Orban: „Se încearcă, prin tipuri manipulatorii, să se lanseze informații manipulatoare despre candidatura lui Florin Cîțu la șefia partidului”
  • Ludovic Orban: „Am fost întrebat de 200 de ori dacă mă tem sau ce părere am de candidatura domnului Cîțu”

Liderul PNL, Ludovic Orban, a fost iritat de întrebările jurnaliștilor referitoare la o posibilă candidatură a premierului Florin Cîțu la șefia partidului: „Se încearcă, prin tipuri manipulatorii, să se lanseze informații manipulatoare despre candidatura lui Florin Cîțu la șefia partidului”.

„Mie nu mi-e teamă de nimic. Eu cunosc foarte bine PNL, situația în care ne găsim. În momentul în care am luat decizia să mai candidez am făcut-o în deplină cunoștință de cauză. Dacă o să mai apară concurent pentru această decizie, este democrație. Oricine poate să candideze și membrii PNL vor hotărî cine conduce partidul”, a spus, vineri, Ludovic Orban într-o conferință de presă în județul Dâmbovița.

El spune că se află în relații foarte bune cu premierul Florin Cîțu.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

„În relații bune (cu Florin Cîțu – n.r.), chiar dacă de patru luni de zile se încearcă permanent să apară pe surse, ba prin alte tipuri manipulatorii, să se lanseze informații manipulatoare despre candidatura lui Florin Cîțu la președinția partidului. Florin Cîțu nu a anunțat că va candida. Cu toate astea am fost întrebat de 200 de ori dacă mă tem sau ce părere am de candidatura domnului Cîțu. Nu-mi place să dau declarații decât pe certitudini. Când își anunță candidatura puteți să mă întrebați”, conchide Ludovic Orban.